Logo ontwerpen

Op zoek naar een professioneel en creatief bedrijfslogo of complete huisstijl? Tupix denkt graag met je mee!

Wil je een logo ontwerp laten maken?

Een logo is het visitekaartje van je bedrijf en onderdeel van de huisstijl, iets wat je naderhand niet zonder slag of stoot kunt wijzigen. Het is daarom een onderdeel van uw bedrijfsimago waar u goed over na moet denken. Belangrijk is dat het logo aansluit bij wat je wilt uitstralen met je bedrijf en dat het logo de juiste doelgroep aanspreekt.

Met al meer dan 15 jaar ervaring in het maken van logo’s en huisstijlen zijn wij de expert van Nederland. Met een protfolio van meer dan 500 logo’s en huisstijlen.

Bekijk ons werk

Logo ontwerp pakket

Logo ontvang je in volgende bestanden.
– CMYK & PMS kleuren.
– (Ai, EPS, PDF, JPEG, PNG, GIF)

100% Tevredenheidsgarantie

Wij zijn overtuigd van onze creativiteit, wij stoppen met ontwerpen als je volledig tevreden bent onbeperkt aantal revisies! Voor een vaste eerlijke prijs en je betaalt achteraf !

Vraag een logo
ontwerp aan

Ben je ook geïnteresseerd in een mooi logo en huisstijl ontwerp? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan wij sturen binnen 2 werkdagen een passende offerte toe!

trots op onze Klanten

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.